problemi za španjolca

Carlos Alcaraz zabrinuo sve navijače; zbog ozljede propušta završni Masters i Davis Cup protiv Hrvatske?

05.11.2022 u 12:02

Bionic
Reading

U petak je prvi tenisač svijeta Španjolac Carlos Alcaraz (19) morao predati četvrtfinalni susret ATP Masters 1000 turnira u Parizu Dancu Holgeru Runeu zbog ozljede trbušnog zida...

Ova ozljeda Carlosa Alcaraza (19) zabrinula je sve njegove navijače, a sam tenisač nije bio optimističan što se tiče njegovih nastupa na samom kraju sezone. Do kraja sezone trebao je odraditi još dva važna nastupa - ATP finale u Torinu od 13. do 20. studenoga te završnica Davis Cupa u Malagi od 22. do 27. studenoga gdje će Španjolska u četvrtfinalu biti suparnik Hrvatskoj.

No, pitanje je hoće li se Alcaraz do tada oporaviti...

'Iskreno, u ovom trenutku ne znam hoću li biti spreman za ATP finale u Torinu. Moram otići kući, obaviti pretrage i vidjeti koliko je ozljeda ozbiljna', kazao je Alcaraz te dodao:

'Morao sam predati meč kako bih se pobrinuo za sebe i svoje zdravlje. Nisam mogao dobro servirati i, kada sam se okrenuo, osjetio sam bol ispod rebara prilikom svakog pokreta. Bilo je bolje da predam. Ovo je drugi put da sam to morao učiniti i uvijek to želim izbjeći, ali nisam želio dodatno pogoršati situaciju', zaključio je Carlos Alcaraz.