KAO DOMINIQUE WILKINS

Brutalno zakucavanje Hezonjinog suigrača protiv Lakersa!

09.03.2016 u 11:59

Bionic
Reading

Na NBA utakmici Los Angeles Lakersa i Orlando Magica (107:98) jedno od najboljih zakucavanja ove sezone izveo je 20-godišnji Aaron Gordon. Takav brutalno dobar wind-mill rijetko se viđa

Početkom drugog poluvremena Victor Oladipo u kontranapadu je dodao loptu Gordonu koji je izveo brutalno zakucavanje kakvog se ne bi posramili niti neki na natjecanju u zakucavanjima (wind-mill). U najboljim danima nešto slično mogao je jedino Dominique Wilkins

Komentator utakmice oduševili su se potezom mladog Gordona koji je na nedavno održanom natjecanju u zakucavanjima, na All-Star vikendu u Torontu, tek nakon pripetavanja poražen od branitelja titule Zacha LaVinea. Iako je Gordon svojim zakucavanjima oduševio gledatelje, nije pobijedio što je ubrzo proglašeno velikom nepravdom.

Međutim, nakon All-Star vikenda Gordon je počeo više igrati i to mu je svakako najveća nagrada čemu svjedoče i njegove brojke. Nakon All-Star vikenda na prosjeku je od 12,3 koša i 8,9 skokova.


Dodajmo da je najbolji strijelac Lakersa bio rookie D'Angelo Russell sa 27 koševa, Jordan Clarkson je dodao 24 koša. Kod Orlanda je najbolji bio Victor Oladipo koji je zabio 26 koša, a Evan Fournier je ubacio 23. Hrvatski košarkaš Mario Hezonja za 16 minuta ubacio je šest koševa te upisao jedan skok.