NASILNICI ZA VOLANOM

Brutalnim srpskim vaterpolistima prijeti zatvor

11.11.2012 u 12:29

Bionic
Reading

Srpski vaterpolo potresa skandal u kojem su sudjelovala dva Partizanova igrača, kojima sada prijeti višegodišnja zatvorska kazna

Srpski portali bave se incidentom u kojem su sudjelovali vaterpolisti Marko Matović (21) i Nikola Dedović (20). Njih dvojica su sudjelovala u prometnoj nesreći poslije koje su prebili vozača drugog automobila.

Prema pisanju Kurira, Matović je džipom Audi Q5 naletio na službenu škodu BIA-e (srpska bezbedosna informativna agencija) u kojoj su bili radnik te službe i njegova prijateljica.

Prema izvoru istog portala, službenik BIA tražio je Matovića da izađe iz džipa kako bi zajedno sačekali policiju. No mladi vaterpolist je izletio iz vozila te ga je udario šakom u glavu. Radnik BIA-e je pao i na trenutak izgubio svijest, a kad se pokušao pridići, Matović ga je ponovo udario.

U brutalnom napadu pomogao mu je i Nikola Dedović, koji je u međuvremenu izašao iz džipa. Vaterpolisti su prestali s udaranjem tek kad je iz automobila, koji je bio iza službene škode, netko povikao:

'Marko! Marko! Dosta je bilo, prestani.'

Policija je podigla kaznene prijave protiv igrača zbog nasilničkog ponašanja i sad im prijeti pet godina zatvora.