mutni poslovi

Brazilci otkrili pravi razlog Ronaldinhova odlaska u Paragvaj; i nije bila riječ o predstavljanju knjige

30.04.2020 u 21:01

Bionic
Reading

Nekad najbolji nogometaš svijeta, Brazilac Ronaldinho, dio ove 2020. godine proveo je u paragvajskom zatvoru, nakon što su ga po ulasku u zemlju državni službenici uhitili zbog posjedovanja lažne putovnice

Jedan od najboljih nogometaša iz prvog desetljeća 21. stoljeća, Brazilac Ronaldinho uhićen je 6. ožujka u glavnom gradu Paragvaja Asuncionu, zbog ulaska u zemlju s krivotvorenom putovnicom.

Nakon što mu je odobreno da se brani sa slobode, uz jamčevinu od 1,3 milijuna dolara, preselio je u luksuzni hotel u Asuncionu.

Kao razlog Ronaldinhova dolaska u Paragvaj navela se promocija knjige 'Genijalac života', kako bi se spasio ugled slavnom nogometašu.

Međutim, da se istina ne može sakriti potvrdilo se ovog četvrtka, kada su brazilski mediji objavili da Ronaldinho nije govorio istinu. Journal de Brasilia tvrdi da je legendarni nogometaš otputovao u Paragvaj u organizaciji Winpoker, te da je trebao biti dio kockarskog turnira.

Poznato je da je Ronaldinho ranije u svom domu organizirao ilegalne kockarske turnire, te se vjeruje da je bio to pravi razlog njegovog odlaska u Paragvaj.