NAKON SMRTI OCA

Brat hrvatskog reprezentativca optužen za pokušaj ubojstva

12.11.2015 u 15:58

Bionic
Reading

Dvije godine nakon što mu je preminuo otac, povremeni hrvatski nogometni reprezentativac Ivo Iličević (28) doživio je novi šok. Njegov tri godine mlađi brat Jozo završio je u pritvoru zbog pokušaja ubojstva

Kako prenose njemački mediji Jozo Iličević se navodno u jednom baru u njemačkom gradu Aschaffenburg sukobio s trojicom muškaraca, a tučnjava je umalo završila kobno za 25-godišnjeg mladića kojeg je Iličević teško ozlijedio udarivši ga oštrim predmetom po glavi. U bolnici je završio i 39-godišnjak, srećom s lakšim ozljedama. Tek je treći muškarac uspio zaustaviti Iličevića i zadržati ga do dolaska policije.

Načelnik policije Michael Zimmerc je potvrdio incident, no nije želio objaviti ime napadača. Dio medija navodi kako je Iličević mlađi bio pod utjecajem droga, a ukoliko mu se dokaže krivnja prijeti mu do šest godina zatvora.

Povremeni hrvatski reprezentativac nije bio raspoložen za davanje izjava, tek je za njemačke medije izjavio kako nije razgovarao s bratom.

'Ne želim ništa reći, nisam razgovarao s bratom', rekao je Ivo Iličević za Bild.

Iličević je za hrvatsku reprezentaciju odigrao osam utakmica postigavši jedan pogodak. U dresu 'vatrenih' debitirao je u listopadu 2010. u prijateljskom susretu protiv Norveške u Zagrebu.