salona fight za hrvatskog tigra

Branko Cikatić toliko ih je zadužio pa su odlučili pomoći na ovaj način

02.07.2019 u 23:53

Bionic
Reading

Sportaši su opet pokazali veliko srce. A zna se da su borci ti kod kojih je ono možda i najveće. S toga ne čudi da svi žele sudjelovati u velikoj borilačkoj večeri, 7. srpnja, u Solinu, s koje će se prikupljena sredstva uplatiti obitelji Branka Cikatića, koji se oporavlja od teške bolesti

Pripremamo borilačku priredbu u rodnom gradu našeg najuspješnijeg i najtrofejnijeg natjecatelja Hrvatskog Tigra Branka Cikatića. Zasigurno vam je poznato da se nas Branko intenzivno oporavlja od dugotrajne i iscrpljujuće bolesti u svojoj rodnoj kući u Solinu okružen svojom obitelji koja mu je najveća podrška u ovom životnom 'fightu'.

Potaknuti smo zahvalom gospodinu Cikatiću na sve sto je učinio u borilačkom sportu i istinskom željom da mu pomognemo u liječenju i oporavku. Priredba će se održati u ambijentu koji podsjeća na rimsku arenu u kojoj će snage i vještinu odmjeriti domaći borci i borci iz inozemstva u displicinama Muaythai i K-1 u kojima je Branko dosegnuo svjetski vrh i postigao svjetsku slavu.

>> Prve izjave Branka Cikatića nakon životne drame, a doznajemo i kakav mu spektakl pripremaju

Veliki interes za sudjelovanje u ovoj priredbi postoji iz Slovenije, BiH, Mađarske, Crne Gore, Slovačke i drugih zemalja unatoč ljetnoj vrućini i praznicima. Branko je vrlo cijenjen u cijelom svijetu jer je bio veliki borac i veliki znalac, jedan od najvećih svjetskih boraca u povijesti K-1, muaythai i kickboxinga, tako da nije čudo sto mnogi žele sudjelovati na ovoj priredbi.

Fight card se još uvijek slaže s obzirom na veliku zainteresiranost klubova iz Hrvatske i Europe i u želji da izaberemo najbolje borbe o ćemu ćemo vas naknadno izvijestiti. Isto tako javilo se i nekoliko poznatih pjevača s hrvatske estrade koji žele uveličati ovaj događaj i gostovati s par pjesama u čast Branku Cikatiću.

Klub tajlandskog boksa Split je organizator ove priredbe u suradnji s klubovima tajlandskog boksa: Tigar- Cikatić, Flash a cijelu priredbu podržava Hrvatski savez tajlandskog boksa.

Gospodin Cikatić je inače osnivač ovog ponosnog saveza i člana svjetske IFMA federacije. Grad Solin je domaćin ove priredbe a Županija Splitsko-Dalmatinska suorganizator.

Predsjednik organizacijskog odbora Stipan Jurišić