ČECH ODLAZI....

Bosansko-hercegovački vratar prvi je Mourinhov izbor

23.06.2015 u 18:37

Bionic
Reading

Dugogodišnji vratar Chelseaja Čeh Petr Čech praktički je dogovorio transfer u Arsenal. Nakon 11 godina češki reprezentativac napustit će Stamford Bridge, a otočki mediji pišu tko bi ga mogao zamijeniti

Prema pisanju Daily Maila, glavni favorit za Čechovo mjesto je bosansko-hercegovački reprezentativac Asmir Begović koji bi se, za 'jedinicu' trebao boriti s Belgijancem Thibautom Curtoisom

'Begović je tijekom šest sezona u Premiershipu ubilježio 44 utakmice bez primljenog gola. Bez sumnje je dostojan nositi dres velike šestorke i veoma je mlad kada je riječ o golmanskom vijeku u jednoj momčadi', piše Daily Mail koji mu je dao odličnu devetku od 10 za njegove kvalitete.

Osim Begovića, vratari koji se dovode u vezu s Mourinhovom momčadi su Rob Green (Queens Park Rangers), John Ruddy (Norwich), Marcus Bettinelli (Fulham) i Jamal Blackman (mladi golman Chelseaja).

Dio medija pak navodi kako je Stoke City postavio i uvjet Mourinhu - uz novac za odštetu, žele i dolazak Victora Mosesa, Nigerijca koji je već bio na Britannia stadionu.