TEŠKA ODLUKA

Bogati šeici nemoralnom ponudom otimaju Mamićima kapitalca!

07.05.2015 u 13:09

Bionic
Reading

Rođeni Dubrovčanin Emir Spahić do prije nekoliko dana bio je vrlo blizu prelaska u zagrebački Dinamo, a prema nekim glasinama nogometna BiH zvijezda dobila je na stol milijunsku ponudu iz Katara. Nemoralna ponuda ili Dinamo pitanje je sad?

O kojem je klubu riječ nije poznato, ali navodno je informacija procurila iz krugova bliskih 34-godišnjem Spahiću koji je početkom travnja dobio otkaz u njemačkom Bayeru iz Leverkusena zbog incidenta nakon utakmice protiv u njemačkom Kupu kada je fizički napao zaštitara na BayAreni.

S obzirom da je riječ o sjajnom obrambenom igraču navodno su braća Mamić već napravili prvi korak jer ipka je riječ o tzv. 'kapitalcu', ali je Spahić vjerojatno tražio mali 'time-out' kako bi odvagao i druge opcije. Nema sumnje kako bi iskusni igrač kao što je Spahić - bez obzira na njegov prgav stil igre i tzv. 'kratki fitilj' - bio garancija da Dinamo puno lakše može do Lige prvaka…

Tako je kao bomba odjeknula vijest kako je Spahić dobio na stol višemilijunski ugovor na sljedeće četiri sezone kojim bi zaradio nekoliko puta više nego u bilo kojem europskom klubu. Naravno, ako je informacija točna tada je teško očekivati da će Spahić odabrati Dinamo iako je poznato kako jako voli Zagreb u kojem je živio od 2001. do 2004. kada je igrao za klub iz Kranjčevićeve. Međutim, kada šeici na stol stave milijune tada često prevagne – bolja ponuda.

Naravno, Spahiću je osim financijske ponude važno što prije pronaći klub kako bi se vratio u natjecateljsku formu i time bio na raspolaganju izborniku BiH reprezentacije Mehmedu Baždareviću. Sljedeću utakmicu BiH reprezentacija ima već 12. lipnja kada igraju protiv vrlo nezgodnog Izraela.