DOSJE SVE VEĆI

Bivši prvak uhićen zbog nesreće u pijanom stanju

07.01.2014 u 09:50

Bionic
Reading

Nekadašnji UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji, Tito Ortiz (38), uhićen je u ponedjeljak rano ujutro po lokalnom vremenu nakon što je skrivio prometnu nesreću na autocesti.

Ortiz je svojim Porscheom Panamera 2012. godišta upravljao u alkoholiziranom stanju te se zabio u kameni zid oko 4 sata ujutro.

Sve je i ovog puta doznao popularni američki medij TMZ koji se specijalizirao za životne poznatih i slavnih, odnosno otkrivanje njihovih 'prljavih' tajni. Policija je Ortiza uhitila te je alkotestom utvrđeno kako je bio u tom trenutku pijan, što je strogi prekršaj u SAD-u.

Ortiz nije bio sam u automobilu, imao je i dvoje putnika, ali očito nitko nije teže ozlijeđen. Ranije te noći viđen je na zabavi koja se održavala u Playboy vili.


Nakon što je odveden u pritvor, određena mu je jamčevina u iznosu od 15 tisuća dolara koja je i plaćena te je pušten ponovno na slobodu u 8:14h.

Američki borac je u MMA na omjeru od 16 pobjeda i 11 poraza (uz jedan neodlučeni meč), ali nije poznat samo po tome nego i burnom privatnom životu.

Iza sebe ima brak i razvod sa stanovitom Kristin (te dvoje djece) i vezu sa bivšom glumicom filmova za odrasle Jennom Jamesom (također dvoje djece) s kojom se znao i fizički sukobiti pa je bio optužen za obiteljsko nasilje.

Tito je nastavio raditi gluposti