JASAN ZAHTJEV...

Bilić odbio Van Persieja, ali Simeone mu 'kvari posao'

09.07.2016 u 15:07

Bionic
Reading

West Ham i njegov menadžer Slaven Bilić se trude pojačati napad za novu sezonu, no njihov prvi odabir postavio je jasan zahtjev i odgovor očekuje već u ponedjeljak...

West Ham ne skriva da želi rekonstruirati napadački dio momčadi. Diafra Sakho je zatražio dozvolu za transfer i klub je navodno spreman poslati ga u Sunderland za 11 milijuna funti, dok je na njegovo mjesto Bilić naumio dovesti Milanovog Kolumbijca Carlosa Baccu.

Engleski mediji pišu kako je 'čekičarima' bio ponuđen i trenutno Fenerbahčeov napadač Robin Van Persie koji želi promijeniti sredinu, no Bilić je, pišu, takvu mogućnost odbio unatoč Nizozemčevoj volji da se prilagodi financijskim kapacitetima londonskog kluba.

Bilić uporno želi Baccu i čini se da će 20 ponuđenih milijuna funti zadovoljiti apetite AC Milana, no pred njim je još dogovor osobnih uvjeta s Baccom. Kolumbijac je navodno jučer doznao da ga u svoje redove želi dovesti i Simeoneov Atletico Madrid, te je uoči sastanka u ponedjeljak s predstavnicima West Hama svom agentu dao jasne instrukcije.


Voljan je pojačati Bilićev sastav ako postane najbolje plaćeni klupski igrač. Točnije, ako mu odobre 120.000 funti tjedno, koliko već zarađuje njihov najbolji igrač Dimitri Payet. Odluka je na Biliću i njegovoj upravi, a dilema nije sasvim jednostavna jer ako Bacca ne postane jedan od vođe momčadi i ostali će željeti povišicu...

Bacca je sjajan, a na 'hammersima' je da procjene koliko smatraju da vrijedi