ZA 26 MILIJUNA FUNTI

Bilić dovodi igrača koji ga je svojevremeno - ponizio

09.03.2016 u 12:50

Bionic
Reading

Odličnim igrama i rezultatima koji su West Ham United doveli pred vrata raja odnosno mogućnosti da se plasira u Ligu prvaka, sve su glasnije počele priče o tome koga bi Slaven Bilić mogao dovesti među 'čekićare' i na novi olimpijski stadion

S tri uzastopne prvenstvene pobjede West Ham je na visokom petom mjestu, odnosno jednu poziciju do one koja vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka.

A da bi, ako se u to elitno natjecanje plasira, bio što konkurentniji, Bilić navodno već razmišlja o pojačanjima. I nije trebao ići daleko jer u Londonu, točnije na stadionu Emirates ima igrača kojeg je i sâm svojevremeno jako dobro upoznao.

Riječ je o 26-godišnjem Theu Walcottu koji se u kvalifikacijama za SP 2010. poigrao u Zagrebu s Bilićem i Hrvatskom zabivši u pobjedi Engleske 4:1 čak tri gola.

Bio je to uzvrat Engleza za neuspjeh u prethodnim kvalifikacijama, kada su Bilić i igrači dva puta zaustavljali reprezentaciju 'tri lava'.

Prema pisanju engleskih medija, West Ham United već je pripremio 26 milijuna funti, a u realizaciju transfera išlo bi se nakon Eura u Francuskoj.