NFL LIGA

Bengalsi, Seahawksi i Coltsi izborili doigravanje

24.12.2012 u 11:55

Bionic
Reading

Uoči posljednjeg kola američke profesionalne lige u američkom nogometu (NFL) poznato je deset momčadi koje su izborile doigravanje, a preostala dva putnika doznat ćemo nakon zadnje runde natjecanja.

Posljednji su vizu za doigravanje izvadili Cincinnati Bengalsi, Seattle Seahawks i Indianapolis Coltsi, a prije njih to je uspjelo i Houston Texansima, New England Patriotsima, Denver Broncosima, Atlanta Falconsima, San Francisco 49-ersima, Green Bay Packersima i Baltimore Ravensima.

Cincinnati je doigravanje dohvatio u izravnom sudaru pobijedivši u Pittsburghu Steelerse 13:10. Bila je to prva pobjeda Bengalsa protiv velikog suparnika u posljednjih šest susreta. Indianapolis je na gostovanju pobijedio Kansas City 20:13, dok je Seattle porazio San Francisco 42:13.

Za preostala dva mjesta koja vode u doigravanje još su igri New York Giants, Washington Redskins, Dallas Cowboys, Chicago Bears i Minnesota Vikings.

Ovogodišnje 47. izdanje Super Bowla, finala doigravanja NFL lige održat će se 3. veljače iduće godine u New Orleansu.

OSIGURALI DOIGRAVANJE: Atlanta Falcons, New England Patriots, Denver Broncos, Houston Texans, Baltimore Ravens, Cincinnati Bengals, Indianapolis Colts, Green Bay Packers, San Francisco 49ers i Seattle Seahawks.

U IGRI ZA DVA PREOSTALA MJESTA: New York Giants, Washington Redskins, Dallas Cowboys, Chicago Bears, Minnesota Vikings.