KATALONCI MU DRAŽI

Barcelona želi Brozovića, Inter je dobio ponudu; Ronaldo i Saudijci na čekanju

24.06.2023 u 08:34

Bionic
Reading

Nakon što je hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović dobio 'nemoralnu ponudu' činilo se kako sigurno napušta milanski Inter i ide u smjeri Saudijske Arabije.

Talijanski Gazzette dello Sport je prvo objavio da 30-godišnji veznjak nakon više od osam godina u milanskom Interu odlazi u saudijski Al Nassr gdje će postati suigrač Cristiana Ronalda. Štoviše, baratali suTalijani i informacijom da je Marcelo Brozović prihvatio ponudu bogatih Saudijaca.

Brozović ima važeći ugovor s Interom do ljeta 2026. godine te uživa status zvijezde u Interu gdje ima najveću plaću. Broz je vodio klub do finala Lige prvaka u ovoj i naslova prvaka Italije u proščoj sezoni. Odavno je poznato kako su za njega pokazali interes i klubovi poput Reala, Barcelone i drugih.

Upravo je Barcelona ta koja je postavile prepreke u realizaciji njegovog prelaska u Saudijsku Arabiju.

Inter bi ga radije prodao Saudijcima jer su oni u mogućnosti ponuditi veću odštetu, ali španjolsko-marokanski novinar Achraf Ben Ayad tvrdi kako Brozović preferira Barcelonu.

Odšteta koju Saudijci i Katalonci nude Interu je približno ista - oko 18 milijuna eura, a Inter želi 20 do 25 mikijuna. Što se tiče plaće klubovi nude igraču se značajno razlikuje. U Al Nassru bi Brozović zarađivao po 20 milijuna godišnje, a nudi mu se trogodišnji ugovor. Katalonski Sport javlja da su čelnici kluba s Camp Noua poslali prvu ponudu za Brozovića u visini od 15 milijuna eura. Broz preferira Barcelonu, a odluka će, sve je jasnije, pasti vrlo brzo. Pitanje je samo mogu li Katalonci pratiti Saudijce i koliko je spreman sam sebe zakinuti hrvatski reprezentativac čija je velika želja zaigrati za Barcu.