NEODGOVORNI MARIO

Balotelli tuži seksi Raffaellu: 'Pretjerala je!'

28.12.2012 u 15:28

Bionic
Reading

Mario Balotelli naljutio se na svoju bivšu curu i majku djeteta Rafaellu Fico koja ga je u intervjuu nazvala neodgovornim

Talijanski nogometaš odlučio je prekinuti s 24-godišnjom Raffaellom u trenucima kada je zatrudnjela, a kasnije je tražio DNA test koji je potvrdio njegovo očinstvo. Par je prekinuo u proljeće, a ovaj su mjesec dobili kćer Piju. Odnosi među bivšim ljubavnicima dodatno su se zaoštrili ovih dana, nakon što je Raffaella dala intervju za magazin Chi u kojem nije štedjela Marija.

'Mario je za mene neodgovoran. U jednom trenutku više nije bio zainteresiran ni za što, ni za mene ni za kćer. Dok se nisu dogodile određene stvari, htio se oženiti mnome. To je bio naš projekt, naša želja. Odjednom se sve srušilo, ne znam zašto', rekla je u intervjuu.

Dialy Mail prenosi kako su te riječi strašno iznervirale Balotellija koji se očito ne smatra neodgovornim, pa je spreman poduzeti zakonske mjere da obrani svoju čast.

'U svemu postoji granica i ne mogu tolerirati da netko vrijeđa moju čast i lažno me optužuje. Zamolio sam odvjetnika da pokrene nužne legalne korake da bih obranio čast kojoj su naštetile tvrdnje Raffaelle Fico. Upozoravam je da će morati platiti kaznu ako nastaviti s daljnjim neodgovornim komentarima koji mi štete', odgovorio je za La Gazzettu dello Sport Balotelli, a njegovi roditelji dodaju:

'Naš sin nije osoba bez odgovornosti i dostojanstva. To govori samo da bi završila na naslovnim stranicama. Zašto je čekala do lipnja da bi rekla Mariju da nosi njegovo dijete i zašto je to prvo rekla novinarima?' pitaju se Franco i Silvia Balotelli.