LJUTI ZBOG PORAZA

Balić se čudio Goluži: I ti mene vadiš van....

11.08.2012 u 10:04

Bionic
Reading

Hrvatska muška rukometna reprezentacija poražena je u petak u polufinalu olimpijskog turnira od Francuske sa 25:22 te je ostala uskraćena za borbu za treću zlatnu kolajnu. Prvi put naši su na ovom turniru izgledali nemoćno

Iako se znalo da Ivano Balić ne može ponijeti jednaki 'teret' kao na prijašnjim velikim natjecanjima te da će izborniku Goluži služiti kao 'jocker' s klupe, što je i potvrdio sinoć u drugom dijelu prvog poluvremena, nikome tko je želio Hrvatsku u finalu nije bilo jasno zašto ga Goluža nije koristio više.

Tim više što je i sâm Goluža kasnije pokušao objasniti da protok lopte nije bio dobar, a vidjelo se da je Domagoj Duvnjak na ovoj utakmici indisponiran. Čim mu je Goluža u prvom dijelu dao priliku, Balić je napravio, uz Loserta, najveći pomak u našoj igri i približili smo se Francuzima.

Zato je i jasna Balićeva ljutnja u drugom dijelu, koja se dala isčitati s njegovih usana: 'I ti mene vadiš van...' Goluža je shvatio što je napravio i odmah ga je vratio na teren.

No, nije Balić mogao otrpjeti francusko gaženje te je tijekom minute odmora bio još direktniji.

'Dva jebena miseca smo se pripremali, a sad igramo ovako k'o pičke. Ovo je sramota, mene je sram. Majke mi mile', poručio je Balić. Možda nije bilo lijepo čuti, ali, nažalost, bila je to istina.