CIRKUS OKO HOKEJA

Alternativa za Arenu bio je - Maksimir!

12.01.2011 u 12:28

Bionic
Reading

Ledena groznica u zagrebačkoj Areni više nije upitna, no u jednom trenutku vodstvo Medveščaka čak je razmišljalo o odlasku na nogometni stadion kao alternativi. U intervjuu za tportal.hr glasnogovornik kluba dao nam je prilično velik broj zanimljivih činjenica o tome što bi bilo kad bi bilo da je Arena ostala zaključana, ali i što realno možemo očekivati od hokejskog spektakla

Cirkus oko dugovanja Grada Zagreba i/ili Holdinga za korištenje zagrebačke Arene konačno je završen. Tko je kome i koliko dugovao iz sportskog rakursa, nije previše važno, ono što zanima ljubitelje hokeja na ledu i navijače Medveščaka sažima se u činjenici da spektakl Ice Fever, ili na hrvatskom Ledena groznica, definitivno nije otkazan te da će od 21. do 28. siječnja u najvećoj hrvatskoj sportskoj dvorani gostovati redom KAC, Vienna, Olimpija i Villach.

Na tu temu, s posebnim osvrtom što bi se dogodilo da se situacija oko zaključane Arene nije rasplela povoljno po hokejaše, razgovarali smo s glasnogovornikom kluba Rankom Vučinićem, čovjekom koji je do u detalja upoznat s cijelom pričom. Jedna od zanimljivosti razgovora jest ta da je vodstvo Medveščaka, u trenucima kad je situacija izgledala bezizlazna, čak razmišljalo o postavljanju leda na nogometni stadion. Onaj u Kranjčevićevoj ili na Maksimiru, svejedno, oba su stadiona bila u igri.

Jasno, nije nevažno i što bi se dogodilo da Medveščak u konačnici nije mogao organizirati najavljene utakmice u Areni ili na nekom alternativnom mjestu, koliko sve to košta klub te kako stoje stvari s prodajom karata, pogotovo s obzirom na to da je cijeli cirkus u jednom trenutku posve zaustavio dolazak navijača na blagajne.