izbacio dinamo

Propustili ste remek-djelo Duje Čopa u stilu njegova oca Davora? Ovo je njegov gol!

06.04.2023 u 10:24

Bionic
Reading

Spektakularan gol glavom zabio je Duje Čop za povijesnu pobjedu Šibenika nad Dinamom. Taj gol donio je Šibeniku plasman u finale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa

Svojim golom u trećoj minuti sudačke nadoknade, koji se isplati vidjeti nekoliko puta, podsjetio je Duje Čop na svog oca Davora koji je u bogatoj karijeri, između ostalog, igrao za splitski Hajduk i talijanski Empoli, a najdublji trag ostavio je u Dinamu iz Vinkovaca (današnja Cibalia). Jedan od rijetkih videa u kojima možete vidjeti kako je igrao Davor Čop pogledajte ovdje.

>> Pogledajte ludu završnicu Kupa u Šibeniku; Duje Čop i društvo izbacili Dinamo!

O ubačaju Kvržića, koji je prošao po desnoj strani i savršeno 'pogodio' Čopa – koji je zabio spektakularan gol pod gredu – dugo će se pričati. Stariji poznavatelji nogometa odmah su se sjetili njegova oca Davora Čopa, koji je najviše golova zabio upravo na ovakav način, glavom pod gredu. Gol pogledajte u prilogu:

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

'Rekao bih da ljubitelji nogometa znaju da je Davor Čop zabijao golove glavom. Vjerojatno je taj gen i kod mene proradio. Da, to je vjerojatno njegov gol', kazao je Duje Čop nakon utakmice.

'Idemo u finale Kupa, vjerojatno ni sami nismo svjesni koliko je velika stvar to da pokraj ovakvih naših velikih klubova mi dođemo do kraja. Sad nema drugog nego osvojiti Kup', poslao je jasnu poruku Čop.

Protivnika još čekaju jer se druga polufinalna utakmica u Koprivnici između Slaven Belupa i Hajduka (MAXSport 1, 17:30) igra u srijedu 12. travnja.

No nema sumnje da je 64-godišnji Davor Čop nakon ovih riječi njegova sina Duje najponosniji otac na svijetu. Jer riječi 'to je vjerojatno njegov gol' govore o tome tko mu je bio najveći uzor i inspiracija.

>> Hrvatski nogomet samo na kanalima MAXSport!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na kanalima MAXSport 1 i MAXSport 2 na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport
  • +28
Šibenik - Dinamo, polufinale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa (5.4.2023.) Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev