nešto se događa

Ako je ovo istina Mandžukić se već vraća u Europu, a zna se i gdje; nakon ovakvih ružnih napisa u katarskim medijima jasno je što misle o njemu

04.06.2020 u 12:59

Bionic
Reading

Od dana kada je legendarni 34-godišnji hrvatski napadač hrvatski nogometaš Mario Mandžukić na iznenađenje mnogih preselio u bogati i egzotični Katar svako malo pojavi se informacija kako bi se volio vratiti u Europu

Nemoralna ponuda iz katarskog kluba Al-Duhail te činjenica kako je postao prekobrojan u Juventusu prevagnula je u odluci da se Mario Mandžukić upusti u avanturu. Podsjetimo kako su talijanski mediji pisali kako je Mandžukić u Al-Duhailu dobio plaću od čak osam milijuna eura na godinu!

No, nakon što su se katarski mediji raspisali kako se bliži kraj Mandžukićevoj katarskoj avanturi, koja traje svega pola godine, postalo je jasno da se nešto događa.

'Katastrofalan i skup eksperiment je zaključen; Mandžukić napušta Al-Duhail nakon svega šest mjeseci', piše katarski Al Kass Sport.

Procurilo je nedavno i kako je Mandžukić usprkos velikoj zaradi nezadovoljan u Kataru o čemu je pričao i njegov suigrač Medhi Benatia koji je s njim igrao jedno vrijeme u Juventusu.

'Dobro mu je ovdje, ali sigurno da mu nedostaju toplina i podrška navijača', kazao je između ostalog Benatia.

Još se spominje kako se doznaje da je nezadovoljni i očito jako skup Mandžukić na meti moćnog turskog Galatasaraya.

'Mandžukić je sve iznenadio odlaskom u Katar nakon dugogodišnje europske karijere, ali tamo više nije sretan', piše između ostalog turski Haberler podsjetivši kako je otišao u Katar iz Juventusa u kojem je igrao pet sezona.

Od prije je poznato kako trener Galatasaraya Fatih Terim izuzetno cijeni Mandžukića i 'zna sve o njemu', ali je isto tako teško očekivati kako ga mogu platiti slično kao bogati katarski klub.

Dakle, ako je sve ovo istina jasno je kako se Mandžukić vrlo brzo vraća u Europu...

Što se zarade tiče jasno je kako Mandžukić u bilo kojem europskom klubu ne može dobiti plaću kao Al-Duhail, a s druge strane činjenica jest kako su se katarski mediji raspisali o Mandžukiću u kontekstu 'katastrofalnog i skupog eksperimenta'. Ružni i pomalo podcjenjivački napisi za koje mnogi misle kako su naručeni… Očito se nešto čudno događa i svjesni su kako bi jako puno uštedjeli kada bi ga pustili da ode gdje želi…