NEPREPOZNATLJIV

Novi bolid McLaren Honde ni sličan prošlogodišnjem!

24.02.2017 u 12:54

Bionic
Reading

Ovog petka svoj je novi bolid predstavila i McLaren Honda, a Fernando Alonso pokušat će se u 2017. godini dokopati postolja i pobjeda u narančasto-crnoj kombinaciji...

Iza McLarena su dvije očajne sezone tijekom kojih se suradnja s Hondom pokazala iznimno problematičnom, a Fernando Alonso i Jenson Button nisu se niti jednom približili mjestu na pobjedničkom postolju, a kamoli pobjedama.

U 2017. godini momčad iz Wokinga nada se iskoraku prema naprijed te ugrožavanju Mercedesa, Ferrarija i Red Bulla, a ovog petka predstavila je svoj novi MCL32 bolid koji bi to trebao omogućiti.

Ono što prvo upada u oči je promjena boja, iz srebrno-crne u narančasto-crnu kombinaciju. Bolid sada sliči na Arrows iz devedesetih, a u McLarenu se nadaju samo po svojoj vanjštini, a ne i brzini.

Što se samog dizajna tiče, stražnje krilce drukčije je od prošlogodišnjeg, a na tragu onog što su dizajnirale i druge momčadi, osim Mercedesa.

Bolid će uz Fernanda Alonsa voziti i mladi Stoffel Vandoorne koji je prošle sezone mijenjao Španjolca u Bahreinu i tada osvojio bod za McLaren, a u 2017. godini dobio je priliku trajno se dokazati u izravnim obračunima na stazi protiv dvostrukog prvaka svijeta...