NEOČEKIVANI INCIDENT

Jezivi sudar Masse i Wehrleina prestrašio okupljene na Utrci prvaka!

22.01.2017 u 16:31

Bionic
Reading

Na subotnjem izdanju Race of Champions spektakla dogodio se najteži sudar u povijesti ovog natjecanja, no srećom Felipe Massa i Pascal Wehrlein izvukli su se bez ozljeda, kao i njihovi putnici...

Dobiješ nagradu biti suvozač Pascalu Wehrleinu na Utrci prvaka i onda umalo izgubiš glavu. Dogodilo se to jednom gledatelju u Miamiju koji je zajedno s mladim njemačkim vozačem jurio improviziranom dvoranskom stazom u dvoboju protiv Felipea Masse ove subote.

Wehrlein je izgubio kontrolu, zabio se u Massu i zatim odletio u zrak te grubo prizemljio. Tribine su ostale u šoku, kao i organizatori koji nisu očekivali takav incident, a ni Felipeu nije bilo svejedno. No, Wehrlein i njegov putnik na kraju su se izvukli bez ozljeda pa su svi mogli odahnuti.

Riječ je bez sumnje o najtežoj nesreći na već tradicionalnom spektaklu koji se organizira jednom godišnje, a okuplja najbolje vozače iz različitih automoto kategorija koji se međusobnim duelima natječu u različitim vrstama automobila.


Michael Schumacher svojedobno je bio veliki obožavatelj ovih utrka i zajedno sa Sebastianom Vettelom redovito osvajao Kup nacija, a ovaj put na svoje je došao pomalo zaboravljeni bivši F1 vozač Juan Pablo Montoya koji je u finalu svladao najuspješnijeg vozača u povijesti utrke 24 sata Le Mansa, Toma Kristensena...