WEBER DIGAO GLAS

'Vrijeme je da svi saznamo istinu o Michaelu Schumacheru!'

19.01.2017 u 17:22

Bionic
Reading

Bivši menadžer sedmerostrukog F1 prvaka Wili Weber smatra da obitelj Schumacher ne bi smjela više skrivati istinu o njegovom zdravstvenom stanju te da fanovi zaslužuju znati što se događa s Michaelom...

Podsjetimo, prije nešto malo više od tri godine Michael Schumacher doživio je tešku nesreću na skijanju u francuskom Meribelu, pri čemu je teško ozlijedio u glavu. Završio je na intenzivnoj njezi u bolnici u Grenobleu gdje su mu spasili život, no o rehabilitaciji koja je uslijedila na njegovom imanju u blizini jezera Ženeva zna se vrlo malo.

Obitelj Schumacher na sve načine pokušava zaštititi Michaela i sakriti istinu pred javnošću. To joj relativno dobro polazi za rukom sve ove godine, iako su procurile informacije da slavni prvak Formule 1 nije u stanju niti hodati niti govoriti, a ima ograničen stupanj svjesnosti.

No, prijatelji i bivši suradnici Schumija nisu sretni što se i od njih skriva istina i voljeli bi da tome konačno dođe kraj.

'Vrijeme je da sve kažu navijačima. Borio sam se s tim dugo jer obitelj ne želi reći istinu, a to je kao da udarate u zid,' izjavio je bivši Schumacherov menadžer Wili Weber uz kojeg je osvojio svoje prve titule prvaka.

'Ponekad kad sam doma čujem telefon i pomislim da me Michael zove da bi pitao kako sam,' priznao je Weber kojem obitelj Schumacher ne dopušta da se približi svom bivšem poslovnom partneru i dugogodišnjem prijatelju, što mu jako teško pada...