TKO ĆE GA URAZUMITI?

Svi kontra najvećeg F1 talenta: On je za psihijatriju!

30.08.2016 u 17:21

Bionic
Reading

Nakon što je Kimi Raikkonen izjavio kako očekuje da će Max Verstappen u budućnosti uzrokovati tešku nesreću na stazi, Niki Lauda mladog je vozača opisao kao slučaja za psihijatriju...

Ne prestaju kritike na račun najmlađeg pobjednika u povijesti Formule 1. Talentirani 18-godišnji Nizozemac još u Mađarskoj prije mjesec dana izazvao je negativne reakcije zbog načina na koji se branio u duelu s Raikkonenom, a ove nedjelje u Belgiji otišao je korak dalje. Naime, na dugom ravnom dijelu prljavim je potezom blokirao Finca koji je morao zakočiti da ne dođe do opasnog sudara.

Raikkonen je nakon utrke izjavio da očekuje kako će Verstappen takvom vožnjom u budućnosti izazvati veliku nesreću na stazi i nije mu jasno zašto nije kažnjen za incident u Belgiji.

Kimi nije jedini kritičar, a Maxu nije pomogla ni njegova izjava nakon utrke da je Raikkonena opasno blokirao iz osvete zbog sudara u prvom zavoju.

'Kimijeva kritika je opravdana, a Max treba na psihijatriju ako tvrdi da je krivica Raikkonenova,' izjavio je bivši F1 prvak i član uprave Mercedesa, Niki Lauda.

'On je talent stoljeća, ali ako ne razumije da radi loše stvari, razgovarat ću s njegovim ocem i poručit mu da mora popričati sa sinom. On vozi daleko iznad limita,' dodao je austrijski legendarni vozač.

Jedini koji brani Verstappena u ovom trenutku je njegov šef Christian Horner koji tvrdi da Max vozi oštro, ali u granicama tolerancije. Ostali se pitaju što će sljedeće napraviti na stazi i tko će biti njegova sljedeća žrtva...