U SUKOBU S MNOGIMA

Hamiltonu pokazivanje srednjeg prsta u Mađarskoj nije trebalo!

25.07.2016 u 14:56

Bionic
Reading

Lewis Hamilton nije dobro podnio izgubljene sekunde pri prelasku Estebana Gutierreza za cijeli krug, a pokazani srednji prst Meksikanac je doživio kao znak nepoštovanja...

Britanski 31-godišnji vozač pobjedom na Hungaroringu preuzeo je vodstvo u ukupnom poretku i apsolutni je favorit za osvajanje četvrte titule u karijeri u nastavku sezone.

No, nije sve išlo glatko za Hamiltona kojeg je Rosberg stizao u završnici utrke pa je Lewis povremeno gubio živce. Posebno ga je izbacilo iz takta izgubljeno vrijeme iza Estebana Gutierreza kojeg je prelazio za cijeli krug i tom mu je prilikom pokazao srednji prst, nezadovoljan načinom na koji ga je Meksikanac propustio.

Ta je gesta naravno izazvala burne reakcije, jer se od svjetskog prvaka očekuju malo ljepše manire, a očekivano se najviše naljutio vozač Haasa.


'To što si svjetski prvak ne daje ti za pravo nepoštivati svoje suparnike, moj prijatelju,' napisao je ljutiti Gutierrez na Twitteru.

Osim s Estebanom, Hamilton se opet verbalno sukobio s Rosbergom nakon utrke na press konferenciji kojem je osporio pole poziciju izborenu pod žutim zastavama u posljednjim sekundama kvalifikacija, na što mu je Nijemac oštro odgovorio da je sve bilo čisto. U svakom slučaju, britanski šampion ne trudi se sklapati prijateljstva, niti unutar svoje momčadi niti izvan nje...