'BIO SAM OGORČEN!'

Rosberg priznao da mu je loše sjeo novi incident s Hamiltonom

14.06.2016 u 14:07

Bionic
Reading

Nakon razočaravajućeg petog mjesta u Montrealu Nico Rosberg priznaje da nije bio sretan potezom Lewisa Hamiltona koji mu nije ostavio puno mjesta u prvom zavoju...

Njemački 30-godišnji vozač nanizao je bio četiri pobjede na početku sezone, a onda u sljedeće tri utrke nije bio ni blizu pobjedničkom postolju. U Montrealu mu je još jednom utrku upropastio Lewis Hamilton koji mu nije ostavio dovoljno prostora u prvom zavoju.

'Znamo da to nije bilo prvi put. U tom trenutku bio sam jako ogorčen,' priznao je Nico Rosberg koji je završio izvan staze i izgubio mnogo pozicija pri tom incidentu. S Hamiltonom se sudario u Barceloni da bi ga zatim naivno propustio u Monte Carlu. Ovaj put kaže da neće biti naknadnih rasprava o incidentu.

'To nam sada ne treba. Uostalom, to je na kraju ipak utrkivanje,' priznaje Nijemac čija se prednost otopila u ukupnom poretku na samo devet bodova.

'Borba za naslov je sve žešća. Nico sada mora pobijediti u Bakuu, u to nema sumnje,' poručio je pak Niki Lauda svom vozaču uoči utrke sljedeći vikend u Azerbajdžanu.