ISPOD NIVOA FORMULE 1

Vettel ne može vjerovati što mu je Rus napravio u Sočiju!

01.05.2016 u 17:44

  • +7

Formula 1, Velika nagrada Rusije

Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Maxim Shemetov

Bionic
Reading

Sebastian Vettel jako se naljutio na Danila Kvjata koji ga je dvaput udario u prvom krugu Velike nagrade Rusije, a ljutit na ruskog vozača je i timski kolega Daniel Ricciardo...

Na stazi u Sočiju svjedočili smo pravom kaosu u prvim zavojima, a krivac je Danil Kvjat. Prije dva tjedna naljutio je vozače Ferrarija u Šangaju kada ih je natjerao da se međusobno sudare, no za to se moglo naći opravdanja, dok je njegov potez ove nedjelje bio ispod nivoa Formule 1.

Naime, Kvjat se u drugom zavoju nespretno zabio u Sebastian Vettela, a zatim ga je u sljedećem brzom zavoju još jače udario i zabio u ogradu.

Nijemac je sipao psovke putem radio veze, potpuno iznerviran. Otišao je zatim kod bivšeg šefa Christiana Hornera na kontrolni zid Red Bulla protestirati, a pred novinarima se uspio suzdržati:

'Vidjeli ste i više od mene. To je bio jaki udarac u drugom zavoju, a onda još jači u sljedećem nakon kojeg nisam mogao izbjeći ogradu.Nemam što reći. Ako itko treba pričati, onda je to on.'

Daniel Ricciardo također je stradao u toj gužvi i za sve krivi timskog kolegu Kvjata.

'Očekujem od njega ispriku. Mislim da je dužan ispričati se i to ne samo meni,' rekao je Australac nakon utrke za zaborav Red Bulla, a oglasio se i krivac:

'Ispričavam se Sebastianu i svojoj ekipi. Nisam tako zabrljao u nekom krugu u cijeloj karijeri. Ispričavam se svima koji su bili uključeni. Razgovarat ću s Danielom i sa Sebom o tome,' kaže Danil Kvjat.