VERSTAPPENOV SUD

Schumacherov sin već prekrižen: Nije poput oca!

26.04.2016 u 12:42

Bionic
Reading

Jos Verstappen uvjeren je kako Mick Schumacher nije talentiran poput Michaela, dok je s njegovim sinom Maxom sasvim drukčija priča...

Schumacherov 17-godišnji sin dobro je započeo novu sezonu, s dvije pobjede u talijanskoj Formuli 4 i jednoj u njemačkom prvenstvu. No, unatoč prilično kvalitetnoj vožnji, mnogi smatraju da Mick ipak nije klasa svog oca Michaela koji je svojedobno bio vozač kakav prije nije viđen. Prvi koji je to na glas rekao ovih je dana bio Jos Verstappen.

'Ne smatram Micka dobrim kao što je Michael i zbog toga će mu sve biti teže,' izjavio je bivši Schumacherov timski kolega iz doba Benettona koji misli da je nesreća sedmerostrukog F1 šampiona veliki problem za sina:

'Micku naravno da nedostaje otac koji ima bogato iskustvo. Vjerujem da će mu trebati jako mnogo vremena da počne ostvarivati dobre rezultate.'

Jos s ponosom zaključuje da je u njegovoj obitelji drukčija situacija, jer 18-godišnji sin Max već sada pokazuje više na stazi od njega.

'U obitelji Verstappen sasvim je drukčija situacija,' kaže 44-godišnji Nizozemac koji je u svojoj karijeri tek dvaput završio na postolju.