ŽIVOTNA BORBA

Nakon bolne smrti sina sada se moli za Schumachera

30.09.2015 u 11:10

Bionic
Reading

Obitelj Michaela Schumachera, sedmerostrukog prvaka Formule 1, gotovo dvije godine proživljava dramu poslije njegove teške skijaške nesreće

Brojni fanovi, sportske kolege i obitelj mole se za oporavak njemačkog vozača. Prema riječima Schumacherove menadžerice Sabine Kehm, pred Michaelom je teška borba, ali se zamjećuje poboljšanje.

Jedan od onih koji najbolje zna što proživljavaju svi bliski Schumacheru je Philippe Binachi, otac vozača F1 Julesa koji je u srpnju ove godine podlegao ozljedama koje je zadobio na VN Japana 2014.

'Nažalost, iskusili smo jednako bolnu tragediju, a Schumacherova obitelj je, kao i naša, pokazala snagu i nije puštala Michaela. Ne mogu komentirati vijesti o Schumacheru jer ne znamo tko su izvori tih informacija. Jedino što mogu reći je, dok god je Michael živ, on se bori. On je najveći šampion kojeg je imala Formula 1', kazao je Philippe Bianchi te dodao:

'Julesa je jako dirnula nesreća koju je doživio Schumacher, a ja se danas molim da se izvuče. Za njega i dalje postoji nada.'