PILA NAOPAKO?

Poruka iz Mercedesa: Nećemo dominirati ove godine!

04.03.2015 u 18:15

Bionic
Reading

Iako je zimsko testiranje završilo potpuno dominacijom 'srebrnih strijela', Niki Lauda pokušava uvjeriti javnost kako će se u borbu za titulu prvaka ovaj put uključiti u drugi vozači...

Krug 1:22.7 koji je vozio Nico Rosberg u Barceloni zadao je velike glavobolje protivnicima, pogotovo jer ga je kompletirao na mekanim, a ne supermekanim gumama. S obzirom na viđeno, Mercedes bi mogao u utrci imati sekundu prednosti po krugu u odnosu na najbliže pratitelje, Red Bull, Ferrari i Williams.

Ipak, iz dominantne momčadi poručuju da ne očekuju prošlogodišnji scenario: međusobnu bitku njihovih vozača za titulu prvaka.

'Ovo će biti zanimljiva sezona. O tituli neće odlučivati samo Lewis i Nico. Uključit će se treći ili četvrti vozač u borbu,' kaže bivši F1 prvak i jedan od direktora 'srebrnih', Niki Lauda koji zaključuje:

'Spremni smo, ali vjerujem samo onome što ćemo vidjeti u Melbourneu.'

Lauda vjeruje da Williams trenutno predstavlja najveću opasnost, dok McLaren znatno zaostaje. Ali svjestan je da se sve brzo može promijeniti. Ipak, dominaciju njegove ekipe bit će teško zaustaviti...