TROŠKOVI LIJEČENJA

Schumacherova supruga prodala avion i kuću; što je sljedeće?

26.05.2015 u 16:13

Bionic
Reading

Corinna Schumacher, supruga sedmerostrukog prvaka F1 Michaela Schumachera, koji je teško stradao krajem prosinca 2013. na skijanju u Francuskoj, zbog ogromnih troškova njegovog liječenja započela je s rasprodajom imovine

Posljednja vijest koja je procurila o stanju imovine obitelji Schumacher jest prodaja luksuznog imanja za odmor u mjestu Trysil (sjeverno od Osla) u Norveškoj vrijednog 2,8 milijuna eura, a koje su posjedovali 20-ak godina (ima privatni Spa, teretanu, dvoranu, bazene za masažu...). Svakako treba reći da je Corinna Schumacher ranije prodala i njihov privatni avion za 34,4 milijuna eura. Mnogi će reći da je tijekom karijere Michael Schumacher zaradio ogroman novac, ali vijest da Corinna polako rasprodaje imovinu neke je zabrinula. Što je sljedeće - pitaju se kroničari ovog slučaja.

Corinni je trebala veća količina novca kako bi uredila dom na njihovu švicarskom imanju, pored Ženevskog jezera, da bi njezin suprug imao sve što mu je potrebno za vrijeme oporavka. Navodno je obitelj Schumacher dosad potrošila na njegovo liječenje nešto više od 13 milijuna eura.

Nedavno su procurile informacije i o zdravstvenom stanju Michaela Schumachera, a novinarima ih je iznio blizak prijatelj obitelji.

'Napredak ide užasno sporo, a čudo se ne nazire', kazao je izvor dodavši kako Schumacher ne može govoriti, nije baš potpuno svjestan okoline, a još ne može samostalno ni hodati.

Koliko će trajati oporavak i hoće li se ikada oporaviti legenda Formule 1, zasad nitko ne zna. Zna se jedino da će supruga i uža obitelj napraviti sve što mogu kako bi mu pružili što bolju medicinsku skrb.