OGLASILA SE I MENADŽERICA

Schumacherov prijatelj otkrio nove detalje; time razljutio obitelj!

29.12.2014 u 10:13

Bionic
Reading

U ponedjeljak, 29. prosinca, napunilo se točno godinu dana od nesreće na skijanju u Meribelu gdje je Michael Schumacher zadobio teške ozljede glave zbog čega je dugo vremena bio u komi. Nekadašnji F1 vozač Philippe Streiff u svojim javnim istupima natjerao je obitelj da se oglasi...

Vijesti o oporavku legendarnog F1 vozača često se svode na glasine, a prema posljednjim informacijama – koje je novinarima prenio blizak prijatelj Schumacherovih Philippe Streiff – bivši F1 vozač napokon prepoznaje članove obitelji, ali još ne može govoriti.

Dodao je još Streiff u intervjuu za Le Parisien kako se Schumacher nada kako će jednoga dana moći hodati uz pomoć štaka. Inače, Streiff je bivši F1 vozač koji je bio član momčadi kao što su Renault, Ligier, Tyrrell i AGS, a zbog teške nesreće u Rio de Janeiru na stazi Jacarepagua ostao je paraliziran.

Otkrio je još kako Schumacher, koji će 3. siječnja 2015. proslaviti 46. rođendan, ima vrlo ograničene kretnje koje smije raditi pa tako u posljednje vrijeme puno rade na uspravnom sjedećem položaju.

Međutim, kasnije se oglasila Schumacherova menadžerica Sabine Kehm koja je ponovila kako 'kako je pred njima duga i teška borba', a još je i dodala kako 'ne zna otkud gospodinu Streiffu informacije koje je dao medijima jer dosad nije bio u kontaktu s obitelji Schumacher te mu nije prijatelj'.

Očito su Streiffove izjave razljutile obitelj te, naravno, Corinnu Schumacher, a kako detalje o tome kako zaista napreduje oporavak sedmerostrukog F1 vozača mediji ne dobivaju, očito su se zbog ovoga morali oglasiti. U izjavi su tek kratko rekli kako 'je napredak vidljiv s obzirom na ozbiljnost situacije'.

Govori li Streiff istinu ili je samo želio dodatan publicitet, nije poznato. Samim time što se obitelj oglasila preko menadžerice jasno je kako joj se sve ovo nije dopalo.