KAKVA LUDNICA!

Bolidi iz kućne radinosti oduševili na Red Bull Soapboxu

13.06.2011 u 11:12

Bionic
Reading

Iznenađujući broj vozila iz kućne radinosti koja su se u nedjelju spuštala niz zagrebački Tuškanac, a pogotovo kreativnost onih koji su ih osmislili i izradili, oduševila su tisuće posjetitelja i navijača. Atmosfera je bila fantastična, a utrka još bolja

Red Bull Soapbox je fenomenalna izmišljotina za koju nekome treba dati barem nagradu za životno djelo. Izrada vozila u kućnoj radinosti, njihovo skupljanje na jednom mjestu, organiziranje utrke i cijeli prateći šou pogodak je kakvim se može pohvaliti malo koja tvrtka koja se na taj način promovira. Ono što je viđeno u Zagrebu, tijekom nedjeljnog natjecanja, nadilazi pretpostavke najvećeg djela brojnih znatiželjnika koji su pohodili Tuškanac u potraži za uzbuđenjem i zabavom.

Toliko imaginacije i kreativnosti u izradi vozila, toliko štosova u samoj utrci i zaista izvrsni Ivica Blažičko koji je preko razglasa prenosio utrku, svakako su u pojedinim trenucima veliku večinu gledatelja ostavljali bez daha. Zbog smijeha!

Kavez, podmornica, kašeta piva, lijes, tenk, hamburger samo su dio bolida koji su, katkad uz čudne zvukove i priličan dim, jurili niz padinu Tuškanca. Čudo jedno što sve nije viđeno na uskoj cesti koja spaja Krležin gvozd i Jabukovac sa samim središtem grada. Žiri je ocjenjivao originalnost, atraktivnost i brzinu, a na kraju su se najboljima iskazali dečki iz tima Baracude. Oni su bili najbolji od 49 prijavljenih ekipa.

Ako ste kojim slučajem propustili nedjeljnu utrku, mi vam u našoj velikoj fotogaleriji nudimo mogućnost da ipak vidite barem dio ludnice s Tuškanca. Zaista je bilo spektakularno...