VIDEO REPORTAŽA

Što smo snimili na Snowboard Areni

01.03.2011 u 15:00

Bionic
Reading

Ovako je to bilo: snimili smo Snowboard Arenu, prvi urbani SBD kontest održan u Zagrebu, točnije na Laništu ispred Arena Centra. Taman smo se spremali ući u montažu kad je krenuo niz nepredviđenih okolnosti. Prvo je umalo srušena Vlada, otvoren je indoor skatepark u Zagrebu, Ivica je praktički osigurao veliki globus, a razroka oposumka pogodila je dobitnike Oscara!

Priča o tamo nekim borderima koji skaču po parkingu Arene pala je malo u drugi plan. Ipak, za one koji su bili na natjecanju ili jednostavno cijene snowboard odlučili smo posao odraditi do kraja.

Na Snowboard Areni bilo je zbilja iznad svih očekivanja. Nikša i Edis iz SBD kluba Flip napravili su sjajan posao. Kao uostalom i svi rajderi na dvodnevnom događanju. Ako vas zbuni manjak potpisa u videu, ne očajavajte. To je zbog Pernara i oposumke. Razgovarali smo s Mikeom Casanovom iz SAD-a (pobjednikom Arene), zatim s našom Anom Rumihom, Slovencem Nejcom Ferjanom, kao i s organizatorima. Sami pogodite tko je tko!

Za ljubitelje statistike i rezultata, tu je uvijek i naš 'up-to-date' foto izvještaj objavljen neposredno nakon natjecanja. Uglavnom, slobodno se podsjetite kako je bilo u Zagrebu klikom na video!