WAREHOUSE SKATEPARK

Uskoro otvorenje najvećeg extreme centra u regiji

17.02.2011 u 18:00

Bionic
Reading

Skejteri, bajkeri, roleri i lurkeri mogu odahnuti, došao je i taj dan, Zagreb je napokon postao grad! Najveći centar za ekstremne sportove u Hrvatskoj, Warehouse Skatepark, otvara se u subotu, 26. veljače, u Zagrebu na adresi Slavonska avenija 3

Otvorenje Warehouse Skateparka održat će se u subotu uz bogat program koji počinje već u rano poslijepodne, a ima namjeru trajati do ranih jutarnjih sati. Centar je površine 1200 kvadratnih metara, najveći na području regije, a sadržavat će tri zasebne cjeline koje će se međusobno nadograđivati stvarajući bogat sadržaj kako za sudionike tako i za posjetitelje.

Bit će ondje extreme sport shop u kojem će svi zainteresirani moći kupiti svu potrebnu opremu. Kroz shop će se ulaziti u prostor caffe bara namijenjenog druženju svih ljubitelja ekstremnih sportova, ali u druženju će imati mogućnost uživati i roditelji dok njihovi potomci usavršavaju i treniraju atraktivne sportove za koje je centar namijenjen.

Osim društvene, caffe bar će imati i edukacijsku ulogu prezentiranja i promicanja raznih kulturnih sadržaja izravno povezanih s ekstremnim sportovima. Iz cafee bara sljedeći ulaz vodi u poligon koji sadrži sve elemente potrebne za kvalitetno bavljenje ekstremnim sportovima.

Ukratko, napokon smo dobili indoor park namijenjen svima koji naginju stajlu neovisno o broju kotača. U subotu, 26. veljače, sprema se luda zabava, a zatim Warehouse Skatepark kreće u rad.