NAGRADNJAČA!

Pratite Red Bull Crashed Ice i osvojite super dres - dobitnik

03.02.2011 u 11:23

Bionic
Reading

Nakon uspješno odrađenih hrvatskih kvalifikacija, Hrvoje Starjački nastavlja put prema Svjetskom prvenstvu u Nizozemskoj. Sljedeća postaja natjecanja Red Bull Crashed Ice je u Valkenburgu, a tportal.hr vam nudi mogućnost osvojiti dres kakav nose hrabri ledolomci

Tijekom vikenda koji je pred nama u Valkenburgu se nastavlja natjecanje najbržih i najhrabrijih klizača u icecrossu. Naš Hrvoje Starjački bit će jedan od onih koji će stajati na startu staze duge gotovo 400 metara te prekrivene sa 2.300 m2 smrznute vode, a borit će se da postane jedan od 64 brzoklizača koji će nastaviti svoj put prema svjetskom tronu.

Nagradnjača koju vam predstavljamo vezana je uz vrijedan dobitak: dijelimo jedan dres kakav koriste natjecatelji na Red Bull Crashed Iceu, a da biste ga zaslužili, potrebno je biti brz i točan u odgovoru na ne baš jednostavno pitanje. Ukoliko imate ikakvu dvojbu oko odgovora, provjerite svoj sud u tekstu o najavi natjecanja u Nizozemskoj pod nazivom Pravi izazov: 385 metara ludo brzog spusta, objavljenom na tportalu 3. veljače.

Nagradu je osvojio Robert Beriša iz Vukovara. Čestitamo!

Nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.