ULAZNICE, ULAZNICE!

Gledajte Red Bull Crashed Ice i 'medvjede' u Areni

14.01.2011 u 13:21

Bionic
Reading

Zanima vas hokej, pogotovo Medveščak, a niste imuni niti na sportove koji pomalo graniče s onime što nazivamo extreme? E, sad ste na pravom mjestu, jer dijelimo karte i za hokej i za finale natjecanja Red Bull Crashed Ice u Zagrebu

Tportal vas nagrađuje ulaznicama i daje vam kriiila za Arena Ice Fever, tjedan hokeja i atraktivnih priredbi u Areni Zagreb (od 21. do 28. siječnja.) U prvom krugu nagradne igre častimo vas ulaznicama za utakmicu Medveščaka i Vienna Capitalsa (nedjelja, 23. siječnja). Dodatni začin tom Ebel dvoboju, između 2. i 3. trećine, dat će finale Red Bull Crashed Ice kvalifikacija. Dvojica najboljih hrvatskih 'ledolomaca' u izravnom će obračunu pred punom Arenom odlučiti o prvaku i putniku na svjetsko prvenstvo Red Bull Crashed Ice.

Sljedećih pet dana postavljat ćemo vam pitanja, a imena dobitnika paketića po dvije ulaznice ćemo objaviti u srijedu, 19. siječnja.

3,2,1 - krećemo:

Disciplina Red Bull Crashed Ice nastala je:

a) u 21. stoljeću
b) u 16. stoljeću
c) točno 10. siječnja 49. prije Krista

Svoje odgovore šaljite na e-mail nagradnjace@t-com.hr i obavezno dopišite ime i prezime. Ulaznice se podižu u Areni Zagreb 22. siječnja između 12 i 20 sati na Red Bullovom info pultu za medije.