PRVA HNL - 18. KOLO

Inter selidbu naplatio s tri boda, 'dragovoljci' s jednim

03.12.2010 u 18:01

Bionic
Reading

Prvoligaški se nogomet nakon osam i pol godina vratio u Siget. 'Dragovoljci' su do 18. kola domaćini bili u Kranjčevićevoj, no u posljednjem prvenstvenom kolu 2010. stigli su u svoj dom, a na oproštaju od ove godine s Rijekom su podijelili bodove (2:2). No korisnici stadiona u Kranjčevićevoj, igrači Intera, za kraju su godine upisali pobjedu 2:1 nad Cibalijom

Imali su Zaprešićani sreće što su se 'dragovoljci' vratili na svoj stadion u Siget, jer zbog mekanog terena sada su oni bili prisiljeni igrati u Kranjčevićevoj. No to se momčadi Ilije Lončarevića nije zamjerilo, jer uspjeli u 'žuti' pobijediti Cibaliju 2:1. Nije im bilo lako, jer nakon početnog vodstva, koje je Balić donio u osmoj minuti, Bartolović je sve vratio na početak već u 19. Ipak, sretno privremeno preseljenje potvrdio je Barišić u 50. minuti utakmice.

Snijegom okupani Siget bio je domaćin prvoligaškom nogometu nakon osam i pol godina. U goste Hrvatskom dragovoljcu stigla je Rijeka, a dvoboj je završio bez pobjednika, 2:2. Sve bitno, to jest golove, 300-tinjak gledatelja vidjelo je u prvom poluvremenu, kada su domaćini dva puta vodili golovima Žugaja i kada je Rijeka uspijevala anulirati njihovu prednost (Vukman, Štrok).