ANTE ARAČIĆ LAKŠE OZLIJEĐEN

Utezima u teretani napadnut bivši hajdukovac

02.12.2010 u 12:23

Bionic
Reading

U tučnjavi utezima u ponedjeljak u solinskoj teretani Guliver energija, osim specijalca, lakše je ozlijeđen bivši nogometaš Hajduka Ante Aračić (29) iz Imotskog

Na njega i prijatelja mu Stipicu K. (31) nasrnuli su stari poznanici policije iz Kaštela, Mario Vukašinović Dedi (36) i Erik Kojundžić (25). Policija još uvijek traga za tom dvojicom, a prijavljeni su zbog nasilničkog ponašanja i sprečavanja službene osobe u obavljanju dužnosti, piše Dalmacijanews.com

Razlog zbog kojeg su u utorak napali nogometaša i njegovog prijatelja još nije poznat. Aračića su najprije pokušali pogoditi utegom od 30 kilograma, ali kada u tome nisu uspjeli, uzeli su lakši uteg i uspjeli ga pogoditi u rame.

Vukašinovića su 2006. pokušali ubiti pred njegovom obiteljskom kućom u Kaštel Kambelovcu. Tada je dobio metak u nogu i završio u bolnici. Policija ga je prijavljivala zbog droge, teških krađa, nasilja i nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

U svibnju 1999. godine Županijski sud u Splitu osudio ga je na dvije godine zatvora jer je ulovljen sa 50 grama heroina koji je namjeravao preprodati.

U veljači 2000. godine Vrhovni sud smanjio mu je kaznu, pa je u zatvoru na Bilicama proveo godinu i pol dana.