TRENER HAJDUKA

Vučević: Novi kiks bi nam bio poguban

26.11.2010 u 14:50

Bionic
Reading

Ranjeni Hajduk u subotu igra protiv Osijeka. Trener Vučević traži od svojih igrača ozbiljnost i maksimalnu koncentraciju jer jedino tako mogu dobiti

S puno optimizma trener Hajduka Goran Vučević najavio je subotnji derbi susret sa Osijekom.

'Veseli me ozbiljnost kod mojih igrača, tjedan je protekao u pozitivnom ozračju, tako da me optimizam vjerujem neće napustiti ni pred sljedeće utakmice', kaže Vučević koji je još jednom odgledao DVD poraza u Puli i kaže da nije toliko nezadovoljan igrom koliko rezultatom.

U postavu mu se vraćaju Andrić, Ahmad Sharbini i Čop, no uz kartoniranog Marina Ljubičića izostat će Subašić koji bi u ponedjeljak trebao operirati koljeno:

'To je za nas veliki hendikep, imao je kontinuitet, no vjerujem da će Radošević dobro odraditi svoj posao.'

Osijek je momčad koju Vučević svrstava uz bok Varaždina i Slaven Belupa, koji znaju igrati i lako mogu stvoriti probleme.

'Ako u utakmicu ne uđeš kako treba njihovi mladi i agresivni igrači željni dokazivanja lako ti stvore probleme. Moramo se toga čuvati. Od prvog trenutka uči u utakmicu na pravi način jer bi inače moglo biti problema. Još jedan kiks za nas bi bio poguban.'

Iz Hajduka je objavljeno i da će 11. prosinca na Poljudu gostovati norveški Rosenborg, koji će kao i Hajduk između dvije europske utakmice imati slobodan termin za trening susret. Hajduk uoči gostovanja u Bruxellesu, a Rosenborg kod Arisa u Solunu.