BEZ PRVOG GOLMANA

Subašić mora na operaciju koljena

23.11.2010 u 19:02

Bionic
Reading

Hajduk ostaje bez prvog golmana u četiri vrlo važne utakmice završetka polusezone, dvije u HNL-u i dvije u Europskoj ligi

U najosjetljivijem dijelu sezone, kad se 'bili' još uvijek nadaju da nizom pobjeda i ponekim posrtanjem Dinama mogu spasiti prvenstvo te da s dva dobra rezultata mogu prezimiti u Europi, ostaju bez reprezentacijskog golmana Danijela Subašića.

Subašića od početka sezone muči koljeno, u nekoliko navrata je pauzirao, no konzervativne metode liječenja nisu dale rezultata i izvjesno je da će morati pod nož. Pitanje je dana hoće li Hajdukov liječnik Fabijan Čukelj operirati Subašića u narednih tjedan-dva ili će ipak sačekati mjesec dana i kraj polusezone. Nakon svakog većeg napora Subašiću se upali koljeno, a oteklina splasne tek nakon duže pauze ili punktiranja nakupljene tekućine u koljenu.

U nekoliko ranijih navrata to je davalo kakve-takve rezultate, no već neko vrijeme oteklina ne splašnjava i operacija je jedino rješenje. Na gol će stati Božidar Radošević, kao i u nekoliko utakmica ove sezone, u kojima je pokazao da Hajduk na njega može računati.

Na Hajdukovoj službenoj stranici objavljeno je i da stručni stožer odustaje od planiranih karantena u Postirama na otoku Braću, uoči europskog ogleda s AEK-om. 'Bili' će uoči Osijeka noćiti na stadionu, a ogled s AEK-om dočekat će u obližnjem Dugopolju.