A TKO STOJI IZA NJE?

Neobična podrška Mamiću iz Slavonije

20.11.2010 u 20:30

Bionic
Reading

Na utakmici Hrvatskog dragovoljca i Dinama pred oko dvije tisuće gledatelja viđen je lijep nogomet, a prije nego što su igrači istrčali na teren, pažnju je privukao transparent na osamljenom dijelu stadiona

Na sjevernoj strani istočne tribine stadiona u Kranjčevićevoj bio je obješen tranpsrent: 'Mamiću ostani, Slavonija je uz tebe.' Trideset metara ni lijevo ni desno nije bilo nikoga osim policije, a transparent je bio kvalitetan. Nije bio jeftin. Sigurno je da predsjednik Uprave ima podršku dijela Dinamove javnosti, ali iza transparenata na tribini uvijek netko stoji.

Prava je rijetkost da netko od navijača objesi transparent, ostavi ga tijekom utakmice i dok se stadion ne isprazni, ne dolazi do njega.

Ne prejudicirajući ništa, bilo bi stvarno patetično da je podvala. Naime, pozivat se na Slavonce iz Zagreba, dva dana nakon godišnjice pada Vukovara, bilo bi neukusno. Takvo nešto nije se dogodilo otkada je prije Dana domovinske zahvalnosti Tomsilav Horvatinčić objesio transparent podrške braniteljima i ponosno, u punoj radnoj odori, pozirao.