VULIĆ NEMA IZGLEDA

Vučević najavljuje pobjedu protiv Istre

20.11.2010 u 12:25

Bionic
Reading

Unatoč činjenici kako je Istra pobjedom u Splitu nedavno izbacila Hajduk iz Kupa, novi trener Splićana najavljuje pobjedu njegove momčadi u sutrašnjem prvenstvenom ogledu istih suparnika u Puli

'Očekujem iznimno tešku utakmicu, ali to nimalo ne mijenja naš konačni cilj. Favoriti smo i vjerujem u nova tri boda', kazao je pred odlazak na gostovanje kod Istre 1961 trener Hajduka Goran Vučević.

Splićani su na put krenuli čarterom, bez ozlijeđenih Danijela Subašića i Duje Čopa, no zato su među putnicima povratnici Ahmad Sharbini i Srđan Andrić. Vučević je otkrio i kako nije gledao snimku nedavnog Kup poraza Hajduka na Poljudu protiv Istre.

'Gledao sam neke druge njihove utakmice, dobra su momčad, sa odličnim trenerom koji je već i lani s njima napravio dobar rezultat. Imaju dobrih početnih jedanaest igrača, ali ne i široku klupu. Čekat će nas na kontre, ali mi smo se pripremili i na to... Ključ svega je naša igra, oni će odigrati onoliko koliko im mi to dozvolimo. Ovisit će sve samo o nama. Ako ponovimo pristup kao protiv Lokomotive, s pobjedom ćemo se vratiti u Split. Pauza nam je koristila, svježiji smo, odmorniji, trebali bismo stoga biti i kvalitetniji nego u posljednjoj utakmici', zaključio je Vučević.