POSLJEDNJI ISPIT 'BILIH'

Hajduk sa 1:0 dobio Široki na Poljudu

14.02.2009 u 19:49

Bionic
Reading

Hajduk je utakmicom protiv Širokog Brijega zaključio svoje pripreme za nastavak domaćeg prvenstva. Iako su 'bili' ostvarili tek minimalnu pobjedu od 1:0, na Poljudu mogu biti zadovoljni, jer je pobjeda ostvarena nakon puno izrađenih prilika i po vjetrovitom i hladnom vremenu

Hajduk je odradio i posljednju utakmicu uoči velikog derbija s Dinamom, po vrlo hladnom i vjetrovitom vremenu bijeli su sa 1:0 na Poljudu svladali Široki Brijeg. Jedini gol postigao je udarcem s bijele točke u 52. minuti Senijad Ibričić, a domaći igrači su propustili još puno izglednih prilika.

'Zadovoljan sam defanzivnim segmetnom igre, no svjestan sam da imamo problem realizacije', priznao je strateg Splićana Ante Miše i dodao kako se nada da će povratkom Nikole Kalinića i taj problem biti riješen.

'Vrijeme je bilo vrlo hladno i vjetrovito, problem je bio kontrolirati loptu i sigurno da nam to nije išlo u prilog. Da je bilo bolje vrijeme uvjeren sam da bi bilo i puno bolje. Na koncu moram biti sretan da se nitko nije ozlijedio, premda su Rubil, Oremuš i Gabrić dobili jake udarce zbog čega su bili zamijenjeni. Imamo još sedam dana za pripremu za derbi', rekao je Miše.