ČELNICI PRESJEKLI

Vučević (ne)očekivano ostaje trener Hajduka

16.11.2010 u 11:55

Bionic
Reading

Privremeno rješenje postaje trajno barem do zimske stanke, nakon čega će Svaguša i Vučević ponovno sjesti za stol i pokušati dogovoriti dugoročniju suradnju

U Hajduku su presjekli dilemu koja ih je mučila od odlaska Stanka Poklepovića - nije imenovan novi trener, a povjerenje je ukazano Goranu Vučeviću koji će nastaviti voditi momčad do zimske stanke.

'Goran je naše dite, mlad i perspektivan trener, i želimo da on ostane i dulje od ovih mjesec dana, do kraja polusezone', rekao je predsjednik Hajduka Svaguša i dodao da će Vučeviću biti ponuđena mogućnost da ostane i na čelu omladinskog pogona te tako dovrši projekt.

'Nije istina da smo pregovarali s brojnim trenerima, osim s Ivom Šuškom, premda su se mnogi nudili.'

Vučević je ponovio da je on vojnik kluba te da je pristao pomoći u delikatnom trenutku.

'U ovom trenutku je preuranjeno govoriti o nastavku suradnje u duljem razdoblju. Naravno da bih volio da to bude dulje, i deset godina ako treba, no znate kako je to kod trenera, sve ovisi o rezultatu', rekao je Vučević, dodajući:

'Pred nama su tri teške utakmice u domaćem prvenstvu i dvije u Europskoj ligi, a svakoj moramo pristupiti vrlo ozbiljno i dovršiti polusezonu onako kako bi to bilo najbolje. Ja neću biti ni bolji ni lošiji trener, bez obzira na ishode tih utakmica, no svakako želim da to bude uspješno', zaključuje Vučević.