OTKAZI FRCAJU

Pudar dobio 'šimecki' u Dragovoljcu

07.11.2010 u 15:12

Bionic
Reading

Premda je u subotu navečer izjavio kako treba strpljenja i još puno rada s momčadi, uprava Hrvatskog dragovoljca nije se složila, pa je Ivanu Pudaru uručila ekspresni otkaz

Trenerske glave frcaju na sve strane u hrvatskom nogometu. Nenad Gračan maknut je s klupe Rijeke tek koji sat nakon subotnjeg poraza od Intera, a Ivan Pudar izdržao je 10-ak sati više. Taman da u miru prospava noć. I njega je domaći poraz koštao mjesta prvog trenera, od nedjelje više ne sjedi na klupi Hrvatskog dragovoljca.

Premda je od Pudarovog dolaska u klub prošlo jedva mjesec dana, uprava očito nije bila zadovoljna ritmom i načinom na koji je vodio momčad. U dopisu poslanom novinarima piše tek da je Upravni odbor Hrvatskog dragovoljca na nedjeljnoj sjednici jednoglasno donio odluku o sporazumnom raskidu ugovora s trenerom Ivanom Pudarom, zbog neispunjenja rezultatskih ciljeva. Ivan Pudar navodno se slaže s odlukom jer niti on nije zadovoljan igrama momčadi.

Novi trener Hrvatskog dragovoljca trebao bi biti obznanjen u nedjelju navečer ili najkasnije tijekom ponedjeljka, no ne treba se začuditi ako Gračan i Pudar samo zamijene klubove. Obojica su iskusni i priznati treneri, a k tomu bez posla.