ANTE MIŠE:

'Prvenstvo i derbi ovisit će o igračima Hajduka'

12.02.2009 u 13:46

Bionic
Reading

Pred novinare je u četvrtak izišao Ante Miše i odmah u startu izrazio žaljenje što su navijači morali po velikoj hladnoći čekati u velikim redovima

'Drago mi je zbog velikog interesa, volio bih da je uvijek tako, naravno da se karte prodaju na drugi način, da se navijači ne moraju patiti u dugim redovima', započeo je trener 'bilih'.

Miše je vrlo blizu imena početne jedanaestorice koja će istrčati u derbiju, jedina dilema je tko će u paru s Vejićem - Josip Buljat ili Pandža.

'Ako ne bude nepredviđenih okolnosti ili ozljeda, momčad koja započne subotnju generalku protiv Širokog igrat će i protiv Dinama', rekao je Miše koji će momčad u srijedu povesti u karantenu na Brač.

'Veliki je pritisak, bolje da se igrači povuku u mir i tišinu Postira na Braču gdje ćemo ostati sve do derbija.'

Dinamom se Miše ne opterećuje, kao ni mogućim zatvorenim sustavom kojim će navodno pokušati izboriti remi u uzavrelom Poljudu.

'Dinamo maksimalno respektiramo, no derbi neće riješiti prvenstvo niti će moja saznanja o modrima promijeniti nešto. Na koncu će sve zavisiti o igračima Hajduka.'

U petak će se u 11 sati na Poljudu na svečanoj skupštini i formalno ugasiti udruga građana Hajduk, a rođendanska proslava upriličit će se u splitskom HNK gdje će se specijalno za Hajduk i njegove uzvanike uprizoriti predstava 'Splitski akvarel'.