MATINEJA HNL-A

Istra 1961 zaokružila tjedan iz snova

30.10.2010 u 17:03

Bionic
Reading

U prvom od tri subotnja termina odigravanja 13. kola T-Com Prve HNL okončana su tri dvoboja. Ukupno su viđena tri gola, a sve to zajedno uživo je promatralo tek dvije tisuće ljudi

ISTRA 1961 – KARLOVAC 1:0
Strijelac: Sušić (75)

Iza istarskog prvoligaša su dva dvoboja koja su donijela nadu. Nakon senzacionalnog izbacivanja Hajduka iz kupa usred Poljuda, momčad Zorana Vulića napokon je upisala i prvu ligašku pobjedu ove sezone.

Puležani su bili bolji protivnik i zasluženo slavili. Nakon dvije pogođene vratnice gol su pogodili u 75. minuti kada je adut s klupe Mateo Sušić sa 20 metara pogodio za vrijednu pobjedu.

ŠIBENIK – RIJEKA 1:1
Strijelci: Budicin (16) / Malčić (88)

Rijeka je zasluženo povela nakon kornera Štroka i udarca glavom Budicina, no Šibenčani su nakon toga stisnuli goste i odlučno krenuli (barem) po bod.

Da je Đalović pola sata prije kraja zabio iz izgledne prilike, naplatio bi novu sjajnu partiju riječkog vratara Lisjaka, no promašio je i domaćine održao u životu. Šibenik je to iskoristio i u završnici utakmice Željko Malčić donosi remi.

LOKOMOTIVA – S. BELUPO 0:0

Na Maksimiru nije viđeno puno, ali tijekom 85 minuta Nino Bule je imao dvije sjajne prilike za Dinamovu filijalu. Nije ih iskoristio i na isteku je Belupo skoro uzeo sva tri boda. Ipak, Tepurić je promašio praznu mrežu i plijen je podijeljen.