(NE)OČEKIVANO!

Hajduk bez trenera: Špaco dobio 'šimecki'

28.10.2010 u 15:09

Bionic
Reading

Ivica Kalinić, sportski direktor Hajduka, izvijestio je novinare da je Stanko Poklepović ipak dobio otkaz, ali i da uprava kluba neće žuriti s imenovanjem novog trenera. Treninge i iduću utakmicu vodit će pomoćni trener Joško Španjić

Dogodilo se ono što se i očekivalo: Špaco Poklepović dobio je otkaz nakon jučerašnjeg poraza od Istre u Kupu, čak i unatoč tome što uprava Hajduka ovog trenutka nema zamjenu za njega. Ivica Kalinić, sportski direktor kluba, objavio je tu vijest novinarima i naglasio da su u igri za Špacino mjesto dva imena o kojima, jasno, ne može govoriti. Treninge će do imenovanja novog trenera voditi dosadašnji Poklepovićev pomoćnik Joško Španjić, a on će i voditi momčad protiv Hrvatskog dragovoljca u Zagrebu.

Nakon izvrsnog početka sezone, pa i uspjeha u Europskoj ligi, momčad koju je vodio Špaco Poklepović izgubila je tri uzastopne utakmice u tri različita natjecanja: Zenit je pobijedio u Europi (2:0), Cibalia u domaćem prvenstvu (2:1), a na kraju i Istra usred Poljuda u osmini finala Kupa (1:0). Niz je to koji je izravno utjecao na budućnost Špace na klupi Hajduka.