GUŽVA NA POLJUDU

Za kupnju karte za derbi čekalo se od 3 sata ujutro

12.02.2009 u 10:32

Bionic
Reading

Od ranih jutarnjih sati na Poljudu je bila ogromna gužva. Razlog? U prodaju je pušteno osam tisuća ulaznica za derbi protiv Dinama. Interes za utakmicu u Splitu bio je neopisivo velik, tako da ni ne čudi da su oni najuporniji za taj vrijedan papirić čekali od 3 sata ujutro

Kao što je i najavljeno iz Hajduka, u četvrtak su puštene u prodaju karte za najveći hrvatski nogometni derbi, kada će na Poljudu gostovati Dinamo. S obzirom na to da je u slobodnoj prodaji tek osam tisuća karata, odmah je bilo jasno da će gužve na prodajnim mjestima u Splitu biti ogromne. A sigurno su i mnogi koji su htjeli kupiti ulaznicu ostali uskraćeni jer je interes bio daleko veći od broja karata u prodaji.

Zbog loše organizacije prodaje, ali i činjenice da se velik broj ljudi rano ujutro pojavio na Poljudu ne bi li se domogao tog vrijednog papira, stvorila se velika gužva, tako da se na karte čekalo po nekoliko sati. Karte za utakmicu 22. veljače između Hajduka i Dinama planule su u samo nekoliko sati.

Navijače je dodatno opteretila velika hladnoća pojačana orkanskom burom, pa su mnogi, čekajući u redu, dobro promrzli.

'Sad je dobro, kad je izašlo sunce, no pred zoru je bilo neizdrživo hladno', rekao nam je jedan od navijača koji je stao u red oko pet sati ujutro.

'Ispred mene je bilo 30-ak ljudi, no zbog loše organizacije na red za karte stigli smo tek pri kraju. Oni koji su stigli iza osam sati bili su bliži prodajnom mjestu, koje se naknadno otvorilo, i zbog toga su bili u prilici prvi kupiti ulaznice', kazao je navijač.