PLAVI REKORD

Dinamova 'legija stranaca' lako prošla Karlovac

27.10.2010 u 20:54

Bionic
Reading

Samo tri domaća igrača Halilhodžić je poslao na teren u drugom kolu kupa i internacionalni Dinamo rutinski je svladao Karlovac sa 2:0

Prvi gol u pobjedi 2:0 potpisao je Fatos Beqiraj koji igrama u posljednje vrijeme plijeni pažnju i gradi si status u novoj sredini.

'Trener mi daje sve veću minutažu i trudim se opravdati je igrom i golovima. Teren je bio izuzetno težak i sreća je da smo zabili na vrijeme da izbjegnemo komplikacije. Ukupnim učinkom u Dinamu sam zadovoljan jer se nije lako nametnuti u najboljoj momčadi u regiji, ali znam da mogu još puno bolje', kaže crnogorski reprezentativac u dresu Dinama.

'Hajduk igra 0:0? Oooo', sa zanimanjem je zbivanja na Poljudu pratio Halilhodžić i analizirao novi uspjeh na klupi 'modrih'.

'Odigrali smo neke fine akcije na jako lošem terenu, a u nastavku nam je ponestalo napadačkih ambicija. Bilo je i grešaka, ali ovo je važna pobjeda i odlazimo sretni', kaže Vaha i odgovara na pitanje je li Beqiraj sada bliže prvom sastavu:

'Vrlo pažljivo balansiram momčad, strašno je važno držati grupu na okupu. Svi su nam važni i samo tako možemo ostvariti zacrtane ambicije. Svi izvršavaju postavljene zadaće i to zajedništvo na terenu i izvan njega, taj kvalitetan kolektiv, najveća je Dinamova snaga.'

Tonel je ustvrdio da nikada u karijeri nije igrao na gorem terenu, a Leandro Cufre je prvi gol u Dinamovom dresu posvetio supruzi. Uz dodatak:

'Zabio sam i Šerifu iz penala.'

Trener Karlovčana Igor Pamić nije bio pretjerano utučen:

'Imali smo peh u ždrijebu. Dinamo je danas pokazao više i zasluženo ide dalje, a svojim momcima čestitam na poštenoj utakmici. Imali smo neke šanse, ali ne opterećujem se analizom. Ja sam već sada zaboravio ovu utakmicu. Sve najbolje Dinamu u kupu i Europi.'