VEĆI OD VELEBITA

HNS: Svemogući Vlatko uzvisio Poklepovića

26.10.2010 u 20:36

Bionic
Reading

Hajdukov strateg Stanko Poklepović, priopćila je Uefa, dobit će od kontinentalne federacije njihovu prestižnu Pro licencu koja će mu biti uručena 17. studenoga u Zagrebu

Nogometni savez vijest je objavio na svojoj stranici i odmah je iskoristio u predizborne svrhe. U njoj, naime, stoji da je nadležno Uefino tijelo obavijestilo HNS da je Špaco ispunio sve uvjete za ovu licencu, a u dodatku da je to još jedan dokaz ugleda saveza i predsjednika Markovića u međunarodnim okvirima, bez ikakvog pojašnjenja kakve ovo priznanje uopće ima veze s gospodinom Markovićem pred kojim su izbori za novi mandat na vrhu hrvatskog nogometa.

Ako ste na trenutak pomislili da se ijedna pozitivna stvar u našem nogometu može dogoditi bez izravnog utjecaja svemogućeg, gotovo svetog prezidentea, razmislite još jednom.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Uvaženi stručnjak na klupi splitskog Hajduka g. Stanko Poklepović postaje ponosni vlasnik UEFA PRO licence, a ista će mu biti uručena 17. studenoga 2010. u Zagrebu.
Nadležno tijelo UEFA-e za provedbu trenerske konvencije obavijestilo je HNS da su ispunjeni svi uvjeti da g. Stanko Poklepović dobije UEFA PRO licencu.

Ovo je još jedan dokaz ugleda HNS-a i predsjednika Vlatka Markovića u okvirima UEFA-e kao krovne europske nogometne organizacije.

Diploma, odnosno UEFA PRO licenca g. Poklepoviću će biti uručena na prigodnoj svečanosti u Zagrebu 17. studenoga 2010. godine, a toga će dana uvaženi i popularni nogometni učitelj iz Splita zajedno s ostalim kolegama biti gost HNS-a na utakmici Hrvatska - Malta.